За Нас


На кратко за нас

Екипът ни е съставен от специалисти и инженери в областта на Климатичната, Вентилационната и Отоплителна Техника. Ние знаем, можем и успяваме.

Партньори

„ДЕЛТАФРОСТ“ ООД работи само с доказани лидери в производството на хладилна техника. Най-големият ни партньор е италианската фирма FRIGORBOX s.r.l. оперираща на световния пазар повече от 40 години. Други много важни за нас партньори са: FRIGOSTAFF s.r.l. – производители на хладилни агрегати и системи, PABATECH s.r.l. – специализирани изцяло в хранително вкусовата промишленост.

Реализация

„ДЕЛТАФРОСТ“ ООД проектира, предлага и реализира:

  • Съоръжения и инсталации с нестандартни размери;
  • Специфични решения при ограничено пространство и/или ограничен енергиен ресурс;
  • Осигуряване на ремонтна и сервизна дейност на вече съществуваща хладилна и вентилационна система.

„ДЕЛТАФРОСТ“ ООД има решение за всеки проблем. Отговорният ни креативен екип и дежурната ни техническа група се грижи за спокойствието на Вашия бизнес.

Персонал

За реализацията на нашите обекти сформираме технически екип, който прецизно да следи за качеството на работа и бързото разрешаване на възникналите проблеми. Работата в тясно сътрудничество с инженерните кадри от FRIGORBOX S.r.l. осигурява бързата и качествена реакция. Ръководният персонал, в лицето на инж.К.Кишкин, инж.Я.Трайков, инж.Н.Найденов и инж.М.Василев е напълно подготвен за всяка възникнала ситуация.

 

[google-translator]